Verwen uzelf door de specialisten van City Nails!
Laat uw nagels stralen door de specialisten van City Nails!

3 – Daagse module Acryl of Gel

Opleiding Nagelstyliste

3 Daagse Basismodule Acryl of Gel nu slechts € 398,00.
Met vrij gebruik van onze materialen ( geen verdere kosten ).

Een vak met toekomst nu betaalbaar voor iedereen.

Opleiding Nagelstyliste City nails

Basisopleiding: Naar keuze Gel of Acryl

Je kunt kiezen voor een Basisopleiding in gel of acryl waarin je de basistechnieken leert om nagels te stileren. Deze basiskennis kun je naar eigen behoefte later uitbreiden door deel te nemen aan de losse trainingen. Een vak met toekomst. Het vak nagelstyling is een enorme uitdaging voor mensen met de ambitie zelfstandig te ondernemen. Uitstekende verdiensten en gezonde winst marges de mogelijkheid om uw eigen tijd in te delen. Zelf bepalen wanneer u wel of niet werkt, met mensen omgaan en bovenal erg Leuk om te doen, er wordt uitsluitend les gegeven in kleine groepjes voor Optimale aandacht en begeleiding. Een model is geen vereiste en de 3 daagse wordt afgesloten met een certificaat.

Cursuskosten nu slechts € 398,-

Voor inschrijven of inlichtingen kunt u ons mailen op city-nails@tele2.nl of Tel:06-41328791 Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van de lesdagen welke met u afgesproken. 
De opleiding wordt gegeven in onze geheel nieuwe salon aan de Herenstraat 25 2511 CZ, Centrum Den Haag. En wordt gegeven door internationaal opgeleide nagelstylistes.

Start uw nieuwe toekomst met deze opleiding