Verwen uzelf door de specialisten van City Nails!
Laat uw nagels stralen door de specialisten van City Nails!

Microblading Hairstrokes

Microblading Hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar.

Soms zijn een paar haartjes genoeg om tot de ideale wenkbrauw te komen. Hoe meer eigen haar, hoe beter, hoe natuurlijker het eindresultaat. Echter microblading hairstrokes is geschikt voor iedereen, ook voor dames of heren, die minder bedeeld zijn wat wenkbrauwhaartjes betreft. De haartjes, die met het microblading mesje gezet worden zijn niet van echte haartjes te onderscheiden, waardoor het mogelijk is een mooi natuurlijke wenkbrauw te vormen.

Na de behandeling

Op de foto’s zijn de strokes net gezet en nog heel duidelijk zichtbaar. Blijven de microblading hairstrokes altijd zo duidelijk zichtbaar? Nee, er verdwijnt altijd zo’n dertig tot veertig procent van de kleur. Daarnaast verdwijnt alle inkt die op de huid ligt. Daardoor is de permanente make-up na ongeveer een week een stuk minder donker en scherp dan net na de behandeling. Ook kunnen de hairstrokes altijd iets uitvloeien, afhankelijk van je huidtype. Op een gladde, strakke huid blijven ze in de regel scherper dan op een vette huid met grotere poriën.

Ga in de eerste week na de behandeling, niet in de zon of op de zonnebank, hierdoor verbleekt de kleur sterker. Voorkom chloorwater, make-up en ga er voorzichtig mee om. Reinig je huid voorzichtig en dep je wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven.

Er kunnen wat kleine korstjes ontstaan, die er na vijf tot zeven dagen afvallen. Daarna zie je in welke mate het de inkt heeft gepakt. De een heeft nauwelijks afstoot, de ander verliest meer dan dertig procent. Na de eerste keer kom je na minstens vier en maximaal acht weken terug voor een nabehandeling. Deze is niet bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden. Daarna heb je voor 8 tot 12 mdn mooie wenkbrauwen. Kosten zijn € 250.00 euro en de nabehandeling € 75.00 euroWe zien graag in onze salon voor een afspraak.

Leona van Nierop Heijster

City-Nails is volledig gecertificeerd door GGD -Haaglanden 

 

Een greep van onze klanten!

 • Melanie Lodder
  01-01-2017 21:00
  zeer tevreden ondanks dat de winkel al ging sluiten kon ik bij hun terecht om nagels te laten bijwerken. Ik was zeer blij want ik had die dag erop een Kerstfeest van het werk.
 • engels gerenude
  15-12-2013 17:32
  Onwijs goeie nagels zeer blij
 • Kim v.
  06-12-2013 17:13
  Leuk gewerkt
 • Kim v.
  06-12-2013 17:13
  Leuk gewerkt
 • peter van n.
  21-11-2013 20:12
  Leuk ontvangen en zeer tevreden