Verwen uzelf door de specialisten van City Nails!
Laat uw nagels stralen door de specialisten van City Nails!

Nieuws

Nu Bij City-Nails en Beauty

Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haatgroei richting.

Waarom Microblading?

*  Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
*  Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien, wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
*  Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt voor het meest natuurlijke effect
*  Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur en de juiste vorm en juiste haargroeirichting, Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van Microblading

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze, cosmetische behandelingen enz. De resultaten blijven tussen 12 en 24 maanden. Een maand na de eerste behandeling raden wij aan een nabehandeling te laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt. Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Veiligheid

Wij gebruiken pigmenten zonder giftige stoffen en hypoallergeen 100% Natuurlijk.
Voor iedere klant worden er een nieuw mesje gebruikt, en doen de behandeling geheel volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD.

 

Een greep van onze klanten!

 • Melanie Lodder
  01-01-2017 21:00
  zeer tevreden ondanks dat de winkel al ging sluiten kon ik bij hun terecht om nagels te laten bijwerken. Ik was zeer blij want ik had die dag erop een Kerstfeest van het werk.
 • engels gerenude
  15-12-2013 17:32
  Onwijs goeie nagels zeer blij
 • Kim v.
  06-12-2013 17:13
  Leuk gewerkt
 • Kim v.
  06-12-2013 17:13
  Leuk gewerkt
 • peter van n.
  21-11-2013 20:12
  Leuk ontvangen en zeer tevreden